Vélemények

Klara Sinko Vamos dr

Klara Sinko Vamos dr
Principal, Cambridge Business Academy

Az életünk folyamatos keresésből és döntések sokaságából áll. Készülünk a Marsra, megfejtettünk sok mindent a világegyetem működésével kapcsolatban. A legnagyobb titokról az emberről még mindig keveset tudunk. Hajnalka könyve közelebb visz bennünket ehhez a titokhoz. A könyv nagy erénye, hogy érthető, olvasható, és elgondolkodtató. Bátran szembeszáll az ember működéséről alkotott merev állás pontokkal. Új utat mutat. Lehetne-e jobb ajánlás, és biztatás a könyv elolvasására mint a könyvből vett idézet: " Izgalmas utazás előtt állunk, ami segít önmagunk jobb megértésében és elvezet egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élethez"

Csontos Tamás

Csontos Tamás
Döntés Képességfejlesztés

Magam a tapasztalat utáni tudatosítás útját járom. Amikor Hajnalka megtisztelő felkérését megkaptam erre az ajánlásra, éltem a lehetőséggel, hogy nem csak a könyvről, hanem a saját Biofeedback, Neurofeedback tapasztalataim tükrében írhassak ajánlást. Hajnalka személyes közreműködésének és az általa alkalmazott módszernek köszönhetően a következőket tapasztaltam. A különböző agyhullámaim változásainak megfigyelésével, ülésről ülésre mérhető és kimutatható a figyelmem a koncentrációm minősége. Hogy ez hogyan lehet hasznos? Milyen szellemi képességekre lehet még használni a módszert? Ezen lehetőségek feltárásához, ezen kérdések pontosabb megválaszolásához ajánlom Hajnalka könyvét.

Mészárosné Borbás Orsolya

Mészárosné Borbás Orsolya
Online marketing szakértő/tréner

Ajánlom ezt a könyvet minden olyan vállalkozónak, üzletembernek, menedzsernek vagy csak fejlődni vágyó embernek, aki úgy érzi, hogy rengeteg lehetőség rejtőzik saját magában, de külső körülmények, élethelyzetek nem engedik érvényesülni, szárnyalni és megtalálni az utat, melyet méltónak gondolna saját magának.

Nem orvosságot ad az életben megtapasztalt nehézségekhez, nem egy gyorsan ható, instant pirulát jelent, de maximális támogatást és megfelelő információhalmazt ad életünk rögös útjainak rendbetételére és a bennünk rejlő maximum előcsalogatására. Annak, aki még magának sem meri bevallani, hogy nehézzé váltak a mindennapjai és kezd elsivárosodni élete a pénz hajhászat közben annak ez a könyv talán túl nagy tükör lenne, az is lehet, hogy rosszul élné még a felismeréseket. De annak, aki már elég érett ahhoz, hogy változtasson azon, amiben még jobbá, többé és egészebbé válhat, kihagyhatatlan olvasmány.

Horváth János

Horváth János
vezérigazgató, tulajdonos MVÜK Zrt.

mvük

„Figyelj Magadra! Hányszor hallottam ezeket az óvó szavakat nagyvállalatok felsővezetőjeként és az utóbbi időben egy sikeres üzleti közösség vezetőjeként. A stratégia, megvalósítás, az ügyfelek, a mindennél fontosabb csapat mellett vezetőként fontos, hogy keressük az egyensúlyt, hiszen nem elég ma jól teljesítenünk, holnap és holnapután is kiválóságot várunk el magunktól. Hajni újabb könyve ismét egyensúlyt teremt elméleti és gyakorlati példák sokaságával. Biztos vagyok benne, hogy a könyvet olvasva számos ponton érzi majd az olvasó a lehetőséget a fejlődésre, változásra, hiszen átfogó a tematika. A kevesebb-több. Ami leginkább motivál, leginkább reálisnak tűnik, amit kiválasztunk azzal érdemben haladjunk, fokozatosan és állhatatosan. Idén februárban kaptam ösztönzést két kedves hölgy tagunktól a napi lépésszám célom 5,000-ről 12,000-re emeléséhez. Negyedik hónapja 15,000 az átlagom… Felszabadító érzés, kiegyensúlyozottabb, energikusabb, boldogabb vagyok. Figyelek Magamra.”

Dr. Rudas László

Dr. Rudas László
elnök Családi Vállalkozások Országos Egyesülete

csvoe

"Déjà vu" érzésem volt...

A kisebbik lányom, jó néhány évvel ezelőtt azt kérte tőlem, hogy tegyek meg egy szívességet neki. Elvállalja, hogy megvédi a diplomáját egy olyan gazdasági szakon, amihez igazán nincs kedve, de ígérjem meg, hogy elolvasom a diplomamunkáját az első sortól az utolsó soráig. Megígértem Neki, ő pedig tisztességgel lediplomázott.

A diplomamunka tárgya: "A munkamánia és a burnout effektus" volt. Hát hasonló gondolataim voltak, amikor elolvastam Virágh Hajnalka könyvét, amely izgalmas, érdekes, kimondottan érdekfeszítő és közérthető módon tért ki a különböző vállalkozói és menedzser betegségekre, azok kezelésére, különböző étkezési és életmódbeli szokásokra és azok anomáliáira. Mindenkinek bátran merem ajánlani, olvasmányos, élvezetes és nagyon tanulságos könyv.