Mi is az a neurofeedback?

Az agyhullámok EEG mérésén alapuló tréning, ahol a mért és az átlagos adatok összevetése után azokon a területeken, ahol eltérés található elkezdünk dolgozni a javítandó értékeken. A tréningek kellemes környezetben zajlanak, a foglakozások alatt filmet nézünk, ami az eltérő értékek hatására kicsit összemegy. Ennek hatására fokozatosan az optimális irányba tereljük az átlagtól eltérő értékeket. A tudás lassan kialakul és ennek hatására képesek leszünk agyhullámainkat akaratlagosan szabályozni.

Kik használják a neurofeedbacket?

Ez a tréning a hiperaktív, figyelemzavaros gyerekek számára lett kifejlesztve, majd a látványos eredmények hatására elkezdték az élet más területein is alkalmazni. Így lett része a neurofeedback a NASA űrhajós képzésének, sportolók Olimpiai felkészítésének, és üzletemberek, vállalkozók fejlesztésének is.

Mért pont a vállalkozóknak ajánlom?

Mert minden vállalkozás sikerének a kulcsa, a jó adottságokkal és képességekkel rendelkező vezető.

A vállalkozó, ha folyamatosan jól tud reagálni a környezet kihívásaira, akkor vállalkozása sikeres lesz, a kollégák biztonságban érzik magukat, szívesen dolgoznak vezetőjüknek.

Nagyon sok ember sorsára hatással vannak, ezért nagy a felelősség a kezükben.

Fontos, hogy minél hosszabb ideig egészségesen és kiegyensúlyozottan végezzék a feladatukat.

A társadalomnak a gazdaság a motorja. A gazdaság hazánkban rengeteg kis és nagy vállalkozásból áll. A vállalkozói réteg az, aki folyamatosan figyeli az újdonságokat, a legújabb trendeket. Az Ő viselkedésük szolgál példaként rengeteg embernek, akik a környezetükben vannak.

A legnyitottabbak az innovációkra, és folyton reagálniuk kell az újabb és újabb kihívásokra.

A döntéseiken, reakciójukon múlik mind a gazdaság mind a társadalom jó működése.

Ha ez a réteg jó időben jó döntéseket tud hozni, a mindennapokban megtalálja az egyensúlyt, higgadt és nyugalmat sugároz az az egész társadalomra pozitív hatást gyakorol.