Hogy vezessünk be új terméket a piacon?

Hogy vezessünk be új terméket a piacon?

 Az újdonságokat elég nehéz két, három mondatban megfogalmazni. Sok a kétkedő, az ismeretlen szavak, a legtöbben bátortalanok ahhoz, hogy kipróbálják.

Van akiknek a kíváncsisága szerencsére megtöri a jeget és kipróbálják az újdonságokat. Ők azok a bátrak, akiknek nagyon sokat köszönhet az emberiség! Az Ő tapasztalataik és információik alapján mertek később a többiek is belevágni egy új dologba. Így volt ez a gépkocsikkal és a mobiltelefonokkal is. Első használóikat irigykedve nézték, néha megszólták, eleinte hóbortosnak tartották. De titokban mindenki szeretett volna a helyükben lenni. Aztán egyre többen kezdték használni. Ma meg már el sem tudjuk képzelni az életünket nélkülük. Ezeket a bátor embereket keresem!

Neurofeedbackkel foglalkozom, az agyhullámok optimális beállításával, az utóbbi hat évben.

Ezt a módszert használják az Olimpián induló sportolók felkészítésénél, valamint a NASA az űrhajósok képzésénél is alkalmazza. Ahogy lenni szokott, idővel mások is hozzáférhetnek ehhez a lehetőséghez. Külföldön a menedzserek, üzletemberek és cégvezetők is használják. Már itthon is elérhető és jól használható a szellemi képességek javítására, fokozására.

Az agyhullámokat mérve, megtanuljuk azokat legoptimálisabban működtetni. Javul az összpontosítás, a figyelem, a stressztűrés és más területek. A tréningek fájdalommentesek, filmnézés közben javítjuk az értékeket. Az eredmények pedig jobb döntések, higgadtabb gondolkodás és jobb stressztűrés lesz.

Bátraké a szerencse!

 

A legegyszerűbb technikáktól a legújabb technológiákig a Menedzseld az elméd! című könyvben olvashatunk.

A könyv itt megrendelhető http://www.menedzseldazelmed.hu/vasarlas

A neurofeedback tréningekre itt lehet jelentkezni http://www.menedzseldazelmed.hu/kapcsolat.