Eljött az ideje, hogy önmagunkon dolgozzunk!

Eljött az ideje, hogy önmagunkon dolgozzunk!

Annak, hogy belevágjunk az önfejlesztésbe két optimális időpontja van. Az egyik az az időpont amikor befejeztük iskolai tanulmányainkat, amibe akkor vagy belekezdtünk vagy nem. A másik, hogy több időt már ne vesztegessünk, pont ma van!

Annak, hogy belevágjunk az önfejlesztésbe két optimális időpontja van. Az egyik az az időpont, amikor befejeztük iskolai tanulmányainkat, amibe akkor vagy belekezdtünk vagy sem. A másik, hogy több időt már ne vesztegessünk, pont ma van!

Ha eldöntöttük, érdemes az alapoktól indulni, hogy erős, stabil várat építhessünk. Ennek a legjobb módja a szellemi képességeink javítása. Ha ezt rendbe rakjuk, sokkal jobban tudjuk kamatoztatni eddigi tudásunkat és új területekre is bátran beléphetünk. Ennek segítségével igazi győztesekké válhatunk.

Ha tudni akarod, hogy tökéletesítik magukat a NASA űrhajósai vagy az Olimpiára készülő sportolók vedd meg a Menedzseld az elméd! című könyvet, ahol megismerkedhetsz a legegyszerűbb technikáktól kezdve a legújabb technológiákig mindennel, ami segítségedre lesz.

 A könyv itt megtekinthető!